Dnes otvorené 08:00 - 19:00, Pohotovosť po tel. dohovore na partnerskej klinike Primavet v Rači do 24:00. Po polnoci len hospitalizované zvieratá

+421903655648

Drobec podstúpil dentálnu hygienu

Drobec podstúpil dentálnu hygienu

Tento drobec podstúpil na našej klinike dentálnu hygienu. Kvôli opakovanej tvorbe fistuly od abscedujúceho koreňa posledného premoláru v hornej čeľusti na ľavej strane sme museli zúbok vytrhnúť.

V takomto prípade je nutné "dieru" po zube "zaplátať" bukálnym flapom. Keďže má Jori už takmer 14 rokov, pred operáciou podstúpil predoperačné vyšetrenie krvi, pri ktorom sme zistili neuveriteľnú vec jeho orgány fungujú ako mladíkovi!

Počas zákroku bol psík monitorovaný a kvôli vyššiemu veku sme zvolili inhalačnú anestéziu. U starších jedincov vyberáme čo najbezpečnejšie sedatíva a anestetiká, ktoré sa ľahko metabolizujú a rýchlo vylučujú. Jori sa po anestézii zobudil takmer ihneď, ako sme ho položili do boxu a začal vymýšľať, tak sa ho ujala naša sestrička Sofia a chlácholila ho v náručí, kým si poňho neprišiel majiteľ.

V prípade, že aj vy máte doma staršieho / mladšieho psíka, ktorý potrebuje dentálnu hygienu, neváhajte sa nám ozvať na číslo 0903655648. Počas konzultácie Vám vysvetlíme predoperačnú aj pooperačnú starostlivosť, takisto priblížime priebeh operácie a zvolíme vhodné vyšetrenia pred samotnou anestéziou. Využite našu decembrovú akciu 20% na úkon dentálnej hygieny!